منظور از سئو چیست؟

سئو مخفف سه کلمه Search Engine Optimization  به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو می باشد.
در حقیقت کلیه فعالیت هایی که در طراحی سایت، تولید محتوا و غیره انجام می شود تا جایگاه بهتر و بالاتری در نتایج  جستجوی گوگل کسب شود.
به عنوان مثال زمانی که کاربر یک کلید واژه را در گوگل جستجو می کند، در صفحه اول جستجو ده سایت ظاهر می شوند که طبق تحقیقات به عمل آمده 67% کاربران روی 5 سایت اولی که در نتایج جستجو ظاهر می شوند کلیک می کنند و این سایت ها از طریق سئو یا همان بهینه سازی سایت به این رتبه ها دست یافته اند.
به عبارتی اصول و استانداردهای مربوطه را رعایت کردند و به صورت اورگانیک توانسته اند جایگاه و رتبه برتر را در نتایج جستجو ها بدست بیاورند و علاوه بر کسب اعتبار نزد موتورهای جستجو در گوگل، کاربران نیز به آنها اعتماد نموده، در نتیجه میزان بازدید سایت آنها افزایش پیدا می کند و همچنین موجب برندینگ و در پایان میزان فروش افزایش می یابد.
سئو در حقیقت همان فرایند بهینه سازی محتوای آنلاین است به طوری که باعث افزایش جذابیت آنها برای موتورهای جستجو شده و در نتیجه، آن محتوا در رتبه بالاتر و مناسب تر قرار می گیرد.

اهداف سئو به شرح ذیل می باشد:

– افزایش میزان بازدید کاربران از سایت.
– اخذ جایگاه برتر وب سایت در نتایج موتور جستجو.
– تبلیغ سایت با حفظ اعتماد کاربران.
– افزایش میزان بازدید کاربران از سایت.
– موجب برندینگ می شود.
– باعث افزایش فروش محصولات می شود.

مقایسه سئو کلاه سفید با سئو کلاه سیاه:

سئو کلاه سفید همان فرایند اصولی و استاندارد سئو می باشد که به صورت کاملا حرفه ای و اخلاقی صورت می گیرد، زمانبر بوده ولی قابل اعتماد می باشد در حالی که سئو کلاه سیاه با روش های غیر حرفه ای و شکستن قوانین موتورهای جستجو در مدت کوتاه نتیجه می دهد اما نتیجه ناپایدار دارد و در نهایت منجر به جریمه سایت شده و حتی پیامد حذف نیز دارد.
تکنیک ها و استراتژی ها ی مورد استفاده در سئو کلاه سفید با در نظر گرفتن کاربر هدف تدوین و اجرا می گردد. این تکنیک ها شامل انتخاب دقیق و اصولی کلمات کلیدی با آنالیز صحیح آنها، با توجه به تحقیقات کامل و جامع، متا تگ های درست، بک لینک های واقعی، با ارزش و مرتبط با سایت می باشد.
یکی دیگر از تکنیک های سئو کلاه سفید استفاده از محتوای جدید و با ارزش می باشد. چرا که محتوای کپی و تکراری نزد موتورهای جستجوی گوگل بی ارزش و بی اهمیت می باشد و آنها را گوگل ایندکس نمی کند.
نکته مهمی که باید حتما در نظر گرفته شود، این است که محتواهای جدید، با ارزش و مرتبط باید حتما در فواصل زمانی منظم در سایت بارگذاری شوند.

تفاوت سئو داخلی سایت با سئو خارجی:
سئوی داخلی یا On-page SEO:

منظور از سئوی داخلی یا On-page SEO کلیه فعالیت هایی که تحت کنترل خود ما است و با تکنیک های صحیح و اصولی در سایت خود اجرا می کنیم  تا سایت خود را بهینه نماییم، از آدرس اینترنتی سایت گرفته تا افزایش سرعت سایت، لینک سازی داخلی، بهینه بودن کدهای سایت، استفاده از تگ ها،انتخاب و بکارگیری کلمات کلیدی خودمان و تولید محتوای مرتبط و ارزشمند.
زمانی که شما محتوای مفید و علمی تولید می نمایید سایت شما کاربر پسند شده و موتورهای جستجوی گوگل به این مسئله اهمیت فراوانی می دهند و در نتیجه سایت  شما می تواند در جایگاه بهتر قرار گیرد.
البته رعایت کلیه موارد فوق برای کسب رتبه بالاتر ضروری می باشد.

سئوی خارجی یا Off-page SEO:

در حالی که سئوی خارجی یا Off-page SEO که نام دیگرش هم off-site SEO می باشد برمی گردد به کلیه فعالیت هایی که خارج از وب سایت شما صورت می گیرد.
در واقع زمانی که شما در برخی از شبکه های اجتماعی اکانت می سازید و می‌خواهید با استفاده از آنها ترافیک را از فضاهای دیگر به وب‌سایت خود بیاورید و از طرفی، به گوگل هم اثبات کنید که در فضاهای دیگر هم وب سایت و محتوای شما وجود دارد، این فعالیت‌ها بخشی از سئوی خارجی وب سایت شما تلقی می شود.
از طرفی الگوریتم های گوگل دائما در حال تغییر هستند و طبق مطالعاتی که  توسط سایت معتبر MOZ صورت گرفته است  بیش از 50% رتبه مربوط به سئو خارجی می باشد.
قلب سئو خارجی ساخت بک لینک می باشد. موتورهای جستجو از بک لینک ها به عنوان نشانه های کیفیت محتوای مرتبط استفاده می کنند، بنابراین یک سایت با تعداد زیادی لینک های با ارزش بالا، معمولا رتبه بهتری نسبت به یک سایت مشابه با لینک های کمتر دارد.
در کل سئو داخلی و سئو خارجی مکمل همدیگر می باشند و هر دو در نتایج موتورهای جستجو اهمیت بسزایی دارند و این دسته بندی صرفا جهت تفکیک فعالیت ها می باشد.

سئو موبایل (Mobile SEO):

به تمامی فعالیت های صورت گرفته جهت بهینه سازی نسخه موبایل سایت و همچنین بهبود تجربه کاربران که در نهایت باعث کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل می شود اطلاق می شود.
با در نظر گرفتن این حقیقت که این روزها درصد بسیار بالایی از کاربران از طریق موبایل های خود به جستجو در گوگل می پردازند، گوگل نیز تصمیم گرفت تا ارزش بیشتری برای نسخه موبایل سایت ها در نظر بگیرد و در حال حاضر رعایت تکنیک ها برای سئو موبایل جهت کسب رتبه بالاتر در موتورهای جستجوی گوگل الزامی می باشد.
شما می توانید از طریق پنل گوگل وبمستر تولز در بخش Mobile Usability  طبق گزارشی که از وضعیت صفحات مختلف  سایت شما در موبایل ارایه میدهد، به بررسی سایت خود بپردازید، چون هر خطایی که گوگل در هر یک از صفحات سایت شما مشاهده کند در این قسمت نمایش می دهد تا با اصلاح آن ها تجربه کاربری را بهبود ببخشید.
AMP مخفف عبارت Accelerated Mobile Pages می باشد و این تکنیک توسط گوگل معرفی شده است و به شدت در حال توسعه و همه گیر شدن می باشد، چرا که AMP تلاش میکند که محتوای هر صفحه براساس استانداردهای موبایل که توسط گوگل تعریف شده اند نمایش دهد.
در نتیجه توسط گوگل ایندکس شده و شانس بیشتری برای کسب رتبه برتر در نتایج گوگل خواهد داشت.

جهت مطالعه سایر موارد اینجا کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید تماس حاصل فرمایید.

سئو