وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که با زبان برنامه نویسی پی اچ پی نوشته شده است.
ویژگی های قدرتمند و قالب های متنوع وردپرس موجب شده تا میلیون ها وب سایت در جهان با وردپرس طراحی و راه اندازی شوند. در حال حاضر وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا می باشد.
نگاهی بر قابلیت ها و ویژگی های وردپرس:
– پنل مدیریت آسان
– امنیت بالا
– مطابق با استانداردهای سئو
– بروزرسانی مداوم
– امکان طراحی سایت چند زبانه
– قابلیت توسعه پذیری
– مجهز به صفحه ساز
– تنوع بسیار بالای افزونه ها ( بیش از 55.000 پلاگین )
– طراحی سایت واکنش گرا یا همان ریسپانسیو
– مقرون به صرفه
– منابع آموزشی فراوان با دسترسی آسان
– امکان جستجو در سایت برای کاربران

 آموزش پیشخوان وردپرس:

پیشخوان در واقع قسمت مدیریتی سایت محسوب می شود و کاربران امکان دسترسی به پیشخوان را ندارند، کلیه فعالیت ها در این قسمت صورت می گیرد، جایی که محنوای سایت را ایجاد و مدیریت می کنید، در واقع از ایجاد برگه ها گرفته تا ویرایش نوشته ها، بارگذاری عکس ها، ویدئوها و لوگو …
و حالا شرح مختصری در مورد قسمت های مختلف پنل مدیریت وردپرس :
 به روز رسانی ها :
یکی از مهم ترین قسمت های داشبورد مدیرریت محسوب می شود، چرا را که از این قسمت مدیر سایت متوجه می شود کدام افزونه ها نیاز به بروز رسانی دارند.
نکته 1 ) هرگز به روزرسانی افزونه ها را از پیشخوان سایت انجام ندهید چون ممکن است حفره امنیتی ایجاد شود و سایت شما هک شود، فقط از طریق هاست به روز رسانی ها را انجام دهید.
نکته 2 ) قبل از به روز رسانی حتما از پایگاه داده ها بک آپ یا همان نسخه پشتیبان تهیه نمایید تا در صورتی که با مشکل مواجه شدید امکان برگرداندن اطلاعات را داشته باشید.
 نوشته ها :
بخش نوشته ها خود به 4 قسمت مجزا تقسیم می شود که شامل همه نوشته ها، افزودن نوشته، دسته ها و در نهایت برچسب ها می باشند.
 همه نوشته ها :

لیست کامل کل نوشته ها را نشان می دهد و در صورتی که تصمیم به ویرایش متن نوشته یا تصویر شاخص آن و یا هر تغییری که مد نظر مدیر سایت باشد از این بخش اقدام می کنیم.
 افزودن نوشته :

زمانی که می خواهیم مقاله جدیدی در سایت قرار دهیم باید روی افزودن نوشته کلیک کنیم و بعد در قسمت افزودن عنوان موضوع مقاله را وارد می کنیم و در کادر اصلی متن مقاله را نوشته سپس دسته و بعد برچسب مرتبط با مقاله مورد نظر را تعیین می نماییم و تصویر شاخص را مشخص می کنیم، حالا این امکان را داریم که قبل از کلیک روی دکمه انتشار ابتدا روی پیش نمایش کلیک کنیم و اگر همه موارد مورد تایید ما بود با کلیک روی دکمه انتشار مقاله را در سایت به نمایش بگذاریم.
 دسته ها :

در واقع هدف مقله و در کل هدف سایت را نشان می دهند. با استفاده از دسته ها برای مقالات خود علاوه بر سازماندهی و طبقه بندی مناسب محتوای سایت به کاربران هدف در یافتن مطالب مورد نظرشان کمک شایانی خواهید نمود.
 برچسب ها :

با کمک برچسب ها می توانید روی موضوعات خاص متمرکز شوید و از آنها به عنوان کلمات کلیدی مورد بحث در یک پست خاص استفاده کنید.
 رسانه :
 در این قسمت کلیه تصاویر، ویدئوها و فایل های صوتی سایت مدیریت می شوند.

 برگه ها :
به جرات می توان گفت برگه ها مهمترین قسمت پنل مدیریتی هستند، چرا که صفحه اصلی سایت و صفحات فرود توسط برگه ها ایجاد می شوند، در کل تمام صفحاتی که نیاز به کدهای کوتاه شده وردپرس یعنی شورت کد دارند از طریق برگه ها ایجاد می شوند.

مانند برگه تماس با ما، درباره ما …
 دیدگاه ها :
این قسمت امکان تعامل شما با کاربران سایت تان را فراهم می کند، کاربران می توانند نظرات و دیدگاه های خود را ثبت کنند و شما به عنوان مدیر سایت پاسخگوی آنها باشید.
همچنین در صورت صلاحدید اجازه درج دیدگاه ها و همچنین سوالات کاربران را در سایت بدهید.
 نمایش :
 شامل بخش های متعددی از جمله پوسته ها، سفارشی سازی، ابزارک ها، فهرست ها، سربرگ، پس زمینه و ویرایشگر است.
در مجموع گرافیک سایت و مدیریت ظاهر سایت در این قسمت انجام می شود، از انتخاب رنگ ها گرفته تا تصاویر پس زمینه و سربرگ … همچنین ایجاد یا حذف فهرست ها و حتی چیدمان و ترتیب فهرست ها.
 افزونه ها :
نقش افزونه ها در هر سایتی بسیار حائز اهمیت می باشد، چرا که از طریق افزونه ها می توانید قابلیت ها، امکانات و ویژگی های سایت را ایجاد و ارتقاِء دهید.
نکته ) فقط افزونه ها را از مخزن افزونه وردپرس دانلود کنید و سپس از طریق هاست نصب نمایید و در نهایت از پنل مدیریت آنرا فعال کنید، و در آخر تنظیمات آنرا انجام دهید.
جهت مشاهده آموزش مراحل نصب و به روزرسانی افزونه ها از طریق هاست می توانید اینجا کلیک کنید.
 کاربران :
 این قسمت نیز از سه بخش تشکیل شده است که شامل همه کاربران، افزودن و شناسنامه شما می باشد.
وقتی روی همه کاربران کلیک می کنید لیست کلیه کاربران سایت به همراه نقش آنها و حتی آدرس ایمیل تک تک آنها را می توانید ملاحظه کنید.
افزودن هم همانطور که از اسمش پیداست جهت اضافه کردن کاربر تازه استفاده می شود.
 شناسه شما : این قسمت حاوی اطلاعات مدیر سایت می باشد که در صورت نیاز می توانید آنرا ویرایش نمایید.
 ابزارها :
 شامل ابزارهای درون ریزی و ابزارهای برون بری می باشد به وسیله ابزار درون ریزی ما این امکان را داریم که هر اطلاعاتی که فبلا از آن بک آپ گرفته ایم حالا به سایت منتقل نماییم.
واما ابزار برون بری همان طور که از اسمش پیداست می توانیم از کلیه اطلاعات سایت اعم از برگه ها، نوشته ها، فهرست ها، رسانه و غیره بک آپ تهیه نمود و آنرا ذخیره کرد.
 تنظیمات :
این بخش که شامل تنظیمات عمومی، نوشتن، خواندن، گفت و گو، رسانه، پیوندهای یکتا، حریم خصوصی و غیره می‌باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است
قسمت عمومی متشکل از عنوان سایت، معرفی سایت، نشانی وردپرس، نشانی سایت، ایمیل و زبان سایت و غیره را می باشد.
نکته 1 ) در قسمت خواندن تا مادامی که سایت شما آماده تشده  است و در حال طراحی آن هستید تیک از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند را حتما بزنید.
ضمنا فراموش نکنید هنگامی که طراحی سایت به اتمام رسید تیک بالا را بردارید تا موتورهای جستجو امکان بررسی محتوای سایت شما را داشته باشند.

نکته 2 ) در قسمت پیوندهای یکتا حتما تیک نام نوشته را بزنید.

جهت مطالعه سایر موارد اینجا کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید تماس حاصل فرمایید.

وردپرس